Wat we doen

Uit eigen ervaring weten we dat het beginnen van een eigen uitzendbureau niet zo heel lastig is, maar als je eenmaal je eigen uitzendbureau hebt, hoe dan verder?

5Flex houdt het starten van een uitzendbureau erg laagdrempelig. Je hoeft geen grote investeringen te doen. Het enige wat je zeker moet meebrengen is een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je kunt het beginnen naast je huidige baan, dat is het ideale van het agentschap via 5Flex.

Waarom een agentschap en geen franchise?

Wij willen juist de startende ondernemer veel vrijheid geven zonder al te veel ingewikkelde regels of verplichtingen. Natuurlijk hebben we een paar spelregels, maar niks ingewikkelds.

Administratie en voorfinanciering van salarissen:

5Flex werkt met twee top backoffices. We werken al geruime tijd met hun samen. Ook onze agenten maken hier gebruik van. We zijn goede inkooptarieven overeengekomen waar ook onze agentschappen direct van kunnen profiteren.
Een goede backoffice haalt veel werk uit handen, daardoor blijft er voor onze agentschappen veel meer tijd over om lekker te netwerken en te bouwen aan je eigen uitzendonderneming onder de, inmiddels bekende, naam 5Flex. Een goede backoffice geeft jou de ruimte om door te blijven groeien. Onze backoffices zijn ook aangesloten bij de ABU / NBBU en hebben alle certificeringen. Ook dragen zij het risico voor debiteurenbeheer, met andere woorden, wij zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt starten als uitzendondernemer.

Parttime of fulltime

Je kunt bij ons starten zowel Parttime als Fulltime. Die keuze ligt geheel bij jou!

Frontoffice systeem

5Flex maakt gebruik van een frontoffice systeem van YellowYard (kosten €55 per maand ex btw)
Dit is een perfect systeem om kandidaten en klanten te beheren. Het mooie van het systeem is dat alle 5Flex agenten in hetzelfde systeem kunnen werken waardoor samenwerken altijd mogelijk is. Sterker nog, samen werken maakt ons ook als bedrijf sterker en daar profiteer jij als Agentschap ook weer van. Je zult er nooit alleen voor staan. Zelfstandig ondernemen, maar toch samen. Dat is wat 5Flex uniek maakt en waar 5Flex voor staat.

Marketing

Wanneer je een tijdje bezig bent wil je waarschijnlijk ook iets met de marketing gaan doen. Je bent zelf vrij om te kiezen waar je dat wilt doen en op welke manier. De enige regel is dat we een huisstijl hebben die we voor alle uitingen willen aanhouden. Zo stralen we de eenheid uit die we ook daadwerkelijk zijn.

Wil jij onderdeel worden van Team 5Flex?

Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden:

info@5flex.nl of bel met Sander Bathoorn, directeur 5Flex: 06 – 27 82 50 93

LET’S WORK TOGETHER

5Flex is altijd op zoek naar kansen door samen te werken met

andere bureaus en klanten.

vraag informatie aan