OVER 5FLEX ALTENA

Hoi, laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is René J. Lucas en ik mag mij met veel plezier de eigenaar noemen van 5Flex Altena.

Wij hebben onze intrek genomen bij CIGO Lucas, aan de Markt 71 in Wijk en Aalburg en van hieruit werk ik enthousiast voor jou aan hét nieuwe uitzendbureau voor Altena en omgeving.

Over kandidaten en vacatures

Ik ben erg nieuwsgierig wie jij bent en naar wat voor (nieuwe) baan, bijbaan of vakantiebaan jij op zoek bent. Kom gerust even binnen lopen, dan bekijk ik graag wat wij voor je kunnen betekenen.
Jouw inschrijving bij ons is altijd gratis en verplicht tot niets, maar wie weet hebben wij, of vinden wij, een ontzettend leuke baan voor je in de regio.

Heb je een bedrijf en ben je op zoek naar personeel? Neem ook dan snel een keer contact met mij op. Ik maak graag een afspraak wat wij kunnen betekenen voor je. Ik ben erg geïnteresseerd in jouw bedrijf en kom graag een keertje langs. In ieder geval kun je altijd kosteloos je vacature(s) bij ons plaatsen. No cure, no pay! En bij wel een cure geldt een lage pay. Dat is een belofte!

Maatschappelijk zéér betrokken

5Flex Altena is een maatschappelijk zéér betrokken onderneming. Wij geloven namelijk dat een bloeiend en bereikbaar verenigingsleven uitermate belangrijk is voor een prettige, gezonde en leefbare gemeenschap. Onze grote mate van betrokkenheid tonen wij doordat wij met een specifiek sponsorplan werken waarbij van elk gewerkt uur dat bij ons onder uitzendcontract staat, er € 0,50 gaat naar een vereniging of verenigingen in Altena. Meer uitleg hierover geef ik je graag in een persoonlijk gesprek.

In februari 2024 konden we onze eerste waardecheque overhandigen.
Koffiehuis De Buurvrouw mocht het mooie bedrag van € 335,00 in ontvangst nemen.

VACATURES 5FLEX ALTENA

Bekijk onze vacatures hier

PARTNERS 5FLEX ALTENA

CONTACT

Wil je contact met René? Je kunt onderstaand formulier invullen, hem bellen of e-mailen!

    LET’S WORK TOGETHER

    5Flex is altijd op zoek naar kansen door samen te werken met

    andere bureaus en klanten.

    vraag informatie aan