FLEUR STUDIO ROTTERDAM

Fleur Studio Rotterdam bestaat sinds 1977 en sinds 1987 zijn zij gevestigd aan het Harkulo 36 in Rotterdam. Zij zijn al bijna 40 jaar actief op de zakelijke markt.
Zij bestaan uit een vakbekwaam team met bloemenarrangeurs.
Fleur Studio Rotterdam is hét adres voor relatiebloemwerk, bruidswerk en rouwwerk. Ze kopen zelf hun bloemen op de veiling in en daardoor zijn zij nauw betrokken bij de kwaliteit en versheid van hun bloemen.
Ze kunnen stellen dat zij als bloemist staan voor hun product.
Fleur Studio Rotterdam bedient een grote groep klanten, met wie zij een jarenlange prettige relatie onderhouden.

Zij leveren bloemen in Rotterdam en omgeving.
Ook door heel Nederland of Internationaal kunt u bij hen terecht.
Ook werken ze samen met de verzendorganisaties Topbloemen  en Euroflorist.

Allerlei branches worden in deze tijd getroffen door het Corona virus.

Zo ook Mark. Mark is normaal taxi chauffeur in Rotterdam. Waar hij normaal 6 dagen per week klanten overal in Rotterdam naar toe brengt, ligt het in deze tijd grotendeels stil. 

Mark is ZZP-er en deze crisis raakt ook hem.

5Flex kwam met Mark in contact en de klik met 5Flex, maar nog belangrijker, de klik met onze opdrachtgever, Fleur Studio Rotterdam, was er direct.

Mark heeft een eigen Vito bus en die zet hij nu in om bloemen te bezorgen. Mark kent de stad op zijn duimpje, beschikt over de juiste mentaliteit, is pro-actief en denkt met de opdrachtgever mee.

Inmiddels rijdt Mark een week bloemen rond en dat bevalt hem prima. 

Mark is het voorbeeld dat wanneer er één deur een stuk dichtgaat er altijd weer een deur opent en er kansen zijn. Je moet ze alleen zien en aanpakken. Mark beschikt over de echte Rotterdamse mentaliteit. Mouwen opstropen en ervoor gaan.