5FLEX TEAM

SANDER BATHOORN

EIGENAAR

Sander Bathoorn is eigenaar van 5Flex. Sander beschikt over meer dan 20 jaar advieservaring, inzetbaar voor zowel zakelijke als particuliere relaties.
Hij heeft ruim 14 jaar gewerkt in de financiële wereld en heeft nu ruim 6 jaar een eigen, succesvolle uitzend onderneming.
Naast zijn eigen bedrijf heeft Sander een grote passie voor waterpolo. Hij geeft training op eredivisieniveau. Afgelopen seizoen was hij werkzaam bij UZSC in Utrecht.
Normen en waarden zijn belangrijk voor Sander en werkt graag aan duurzame relaties met klanten. Hij staat voor zijn klanten en medewerkers. Afspraak is afspraak.

Voorstraat 14
9291 CK Kollum

Stephanie

STEPHANIE BATHOORN-HOITING

MEDE-EIGENAAR

Stephanie verzorgt de communicatie & marketing voor 5Flex. Daarnaast helpt ze met de administratie voor het uitzendbureau. Met haar opleidingen BA Communicatie- en Informatiewetenschappen en MA Computercommunicatie, liggen haar roots niet in de uitzendbranche, maar vindt ze het inmiddels wel hartstikke leuk werk! “Je komt in contact met allerlei soorten mensen, bovendien is je werkdag nooit gelijk. Dat maakt elke dag een leuke uitdaging!”

THOMAS VAN BREEMEN-SCHNEIDER

STAGIAIR

Thomas zit momenteel in het afstudeerjaar van de studie HBO Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sportkunde focust zich op Sport, Gezondheid en Management. Thomas’ voorkeur gaat uit naar Sport en Management. Daarom heeft ook het Sportplan van 5Flex zijn interesse gewekt. Thomas onderzoekt hoe het plan beter geïmplementeerd kan worden d.m.v. marketingcommunicatiestrategieën.

MONIQUE DE BOS

REGIO HEERENVEEN

Monique heeft jarenlange ervaring in relatiebeheer en verkoop. Het ondernemerschap zit in haar bloed. Ze zet zich altijd voor de volle 100% in voor haar klanten. Monique heeft tien jaar lang een gastouderbureau gehad en dit werk heeft ze altijd met veel plezier gedaan.

Monique vond het echter tijd voor iets anders. Sinds 1 mei is ze haar eigen schoonmaakbedrijf (www.b-clean.nl) begonnen, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Zelf heeft Monique ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche.

Naast haar schoonmaakbedrijf zal ze zich ook gaan bezig houden voor 5Flex vestiging Joure. Ze ziet het als uitdaging om voor klanten en medewerkers de juiste match te vinden. Monique houdt van een persoonlijke aanpak en kijkt altijd naar de persoon achter de kandidaat.

GERHARDT WIJMA

JURIDISCH ADVISEUR

VESTIGING ROTTERDAM

Linschotenstraat 32
3044 AW Rotterdam

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

5Flex is gevestigd in het noorden van Nederland, maar wij werken ook landelijk. Met een vestiging in Dokkum, Kollum en Rotterdam, zijn wij altijd dichtbij.

Persoonlijk
Wij kennen de medewerker persoonlijk en willen graag de mens kennen achter de kandidaat.

Transparant
5Flex staat voor verbinden, adviseren, sociaal, afspraak is afspraak.

Professioneel
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Deze werkvorm maakt ons bewust van de onderliggende waarden en normen. Wij spiegelen graag met onze kandidaten en klanten.

Onze ambities
Wij realiseren ons dat werken belangrijk is in het leven. Werken stimuleert en zorgt ervoor dat je je als mens ontwikkelt. Het geeft je een actieve rol in onze maatschappij. Het heeft invloed op je financiële situatie, zorgt ervoor dat je je ontwikkelt. Daarnaast bepaalt het je sociale status.

5Flex brengt de juiste kandidaat in contact met de werkgever, maar ook andersom. De perfecte match is die match waarbij de kandidaat en de opdrachtgever uitermate tevreden zijn. Dat is ook onze ambitie. Tevreden medewerkers en tevreden opdrachtgevers.

Wij denken graag mee met kandidaten, waar staan ze in hun carrière, wat vindt de kandidaat belangrijk. Door goed te luisteren naar de kandidaten en opdrachtgevers weten wij als geen ander om de juiste kandidaat op de juiste plek te plaatsen.

Missie en Visie
De behoefte aan flexibiliteit in werk en werken is afgelopen jaren toegenomen en deze trend zal de komende jaren nog verder toenemen.

Mensen denken tegenwoordig anders over werken dan voorgaande generaties. Niet iedereen wil een vaste baan voor een langere periode en niet ieder bedrijf wil of kan mensen in vaste dienst nemen.

Daarbij komt dat de overheid een steeds kleinere rol vervult in de persoonlijke werksituaties. Dit geldt voor zowel hoog als lager opgeleiden, voor grote en kleinere bedrijven.

Het gevolg hiervan is dus dat de vraag naar flexibiliteit voor zowel werknemer als werkgever steeds meer toeneemt.

5Flex vindt het belangrijk om voor zowel werknemer als werkgever een goede oplossing te vinden. Juist door klein te blijven, weten we als geen ander wie onze klanten en kandidaten zijn. Door het persoonlijke aspect hoog in het vaandel te hebben, kom je erachter wat nou de echte drijfveren zijn van een kandidaat. Daardoor kan je een goede match maken met een vacature en met een opdrachtgever.

Onze missie is om tevreden klanten en tevreden kandidaten te hebben en dat in een wereld die continu om ons heen in beweging is. Wij maken ons daar sterk voor.

• Uitzenden 80% 80%

• Werving en Selectie 60% 60%

• Payrolling 50% 50%

• Detacheren 70% 70%

5Flex werkt lokaal en landelijk
Wij denken vanuit de klant en medewerker. Wij zoeken bij een vacature een geschikte kandidaat en andersom zoeken wij voor een kandidaat se geschikte baan.

Bij ons is een medewerker geen nummer, wij kennen de medewerker persoonlijk en willen graag de mens kennen achter de kandidaat. Dat is de kracht van 5Flex. Wij denken en werken echt vanuit de kandidaat of klant. Wij denken mee, adviseren en willen daardoor de juiste match krijgen.

5Flex staat voor verbinden, adviseren, sociaal, afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!
Deze werkvorm maakt ons bewust van de onderliggende waarden en normen. Wij spiegelen graag met onze kandidaten en klanten. Op die manier komen we erachter wat onze kandidaten en klanten echt willen en komen we tot de juiste uitgangspunten voor een langdurige relatie!

Geen risico i.v.m. de WULBZ & de WVLZ

In geval van ziekte van uw medewerker geldt de wettelijke Loondoorbetalingsverplichting op basis van de WULBZ en de WVLZ. De WULBZ waarin de wettelijke loondoorbetalingsverplichting is geregeld duurde 52 weken, waarin de werkgever het loon moet doorbetalen in geval van ziekte. In de WVLZ is deze termijn met nogeens 52 weken verlengd. Dus de totale termijn van doorbetaling bedraagt 104 weken. Hierna kan de werkgever ontslag aanvragen.

De werknemer kan in geval van ontslag en het voortduren van ziekte een beroep doen op de WIA de opvolger van de WAO.

Heel vaak spelen ook op basis van allerlei afspraken in CAO’s, het moeten uitbetalen van wachtdagen in geval van ziekte van personeel en het moeten doorbetalen van het salaris tijdens het ziekteverzuim. Dit speelt niet bij een uitzendkracht. Als u zelf een uitzendkracht neemt is dit in geval van ziekte een groot kostenvoordeel. Via onze Arbodienst wordt de medewerker tijdens het ziekteverzuim begeleid en zij zorgen ook voor de loondoorbetalingen.

5Flex wilt uiteraard voor u direct een vervanger zoeken indien gewenst. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk een vervanger te vinden, door ons systeem is dit in de meeste gevallen snel realiseerbaar.

Nieuwsgierig geworden naar 5Flex? Neem contact op!

ONZE PARTNERS