5FLEX TEAM

SANDER BATHOORN

EIGENAAR

Sander Bathoorn is eigenaar van 5Flex. Sander beschikt over meer dan 20 jaar advieservaring, inzetbaar voor zowel zakelijke als particuliere relaties.
Hij heeft ruim 14 jaar gewerkt in de financiële wereld en heeft nu ruim 6 jaar een eigen, succesvolle uitzend onderneming.
Naast zijn eigen bedrijf heeft Sander een grote passie voor waterpolo. Hij geeft training op eredivisieniveau. Afgelopen seizoen was hij werkzaam bij UZSC in Utrecht.
Normen en waarden zijn belangrijk voor Sander en werkt graag aan duurzame relaties met klanten. Hij staat voor zijn klanten en medewerkers. Afspraak is afspraak.

Voorstraat 14
9291 CK Kollum

STEPHANIE BATHOORN-HOITING

EIGENAAR

Stephanie verzorgt de communicatie & marketing voor 5Flex. Daarnaast helpt ze met de administratie voor het uitzendbureau. Met haar opleidingen BA Communicatie- en Informatiewetenschappen en MA Computercommunicatie, liggen haar roots niet in de uitzendbranche, maar vindt ze het inmiddels wel hartstikke leuk werk! “Je komt in contact met allerlei soorten mensen, bovendien is je werkdag nooit gelijk. Dat maakt elke dag een leuke uitdaging!”

WILMA VAN DER LINDEN

OFFICEMANAGER

De uitzendbranche is niet vreemd voor Wilma. Haar eerste baan was op uitzendbasis, daarna volgden er meer. Wilma heeft ervaring opgedaan in diverse sectoren op verschillende functies. Zo heeft ze een aantal jaar als intercedent gewerkt en was ze de laatste jaren met name actief als officemanager.
In haar vrije tijd is Wilma te vinden in haar glasstudio, waar ze achter haar glasbrander zit om kralen en objecten van glas te maken.
De kans om samen met Sander en Stephanie te werken heeft Wilma met beide handen aangepakt en zet graag haar kennis in om 5Flex te ondersteunen.

ROLANDO ALIRIO NAVA

VESTIGING ROTTERDAM

FRANCISKA BOUMA

REGIO HEERENVEEN

Mijn naam is Franciska Bouma, 25 jaar oud en woon in Joure.

Ik heb mijn studie afgerond in de sector toerisme al snel wist ik dat dit niet mijn werkgebied was, daarom ben ik in 2019 ook mijn eigen onderneming gestart in de makelaardij waar ik ontzettend veel plezier uit haal.

Ook ga ik voor 5Flex Heereveen/Joure aan de slag als intercedent en recruiter om Monique bij te staan.

Ik heb er dan ook erg veel zin in om mij te mogen in zetten voor onze klanten en kandidaten. De telefoon en laptop staat klaar om overal antwoord op te geven!

MONIQUE DE BOS

REGIO HEERENVEEN

Monique heeft jarenlange ervaring in relatiebeheer en verkoop. Het ondernemerschap zit in haar bloed. Ze zet zich altijd voor de volle 100% in voor haar klanten. Monique heeft tien jaar lang een gastouderbureau gehad en dit werk heeft ze altijd met veel plezier gedaan.

Monique vond het echter tijd voor iets anders. Sinds 1 mei is ze haar eigen schoonmaakbedrijf (www.b-clean.nl) begonnen, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Zelf heeft Monique ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche.

Naast haar schoonmaakbedrijf zal ze zich ook gaan bezig houden voor 5Flex vestiging Joure. Ze ziet het als uitdaging om voor klanten en medewerkers de juiste match te vinden. Monique houdt van een persoonlijke aanpak en kijkt altijd naar de persoon achter de kandidaat.

GERHARDT WIJMA

JURIDISCH ADVISEUR

ONZE PARTNERS