5FLEX TEAM

SANDER BATHOORN

EIGENAAR

Sander Bathoorn is eigenaar van 5Flex. Sander beschikt over meer dan 20 jaar advieservaring, inzetbaar voor zowel zakelijke als particuliere relaties.
Hij heeft ruim 14 jaar gewerkt in de financiële wereld en heeft nu ruim 6 jaar een eigen, succesvolle uitzend onderneming.
Naast zijn eigen bedrijf heeft Sander een grote passie voor waterpolo. Hij geeft training op eredivisieniveau. Afgelopen seizoen was hij werkzaam bij UZSC in Utrecht.
Normen en waarden zijn belangrijk voor Sander en werkt graag aan duurzame relaties met klanten. Hij staat voor zijn klanten en medewerkers. Afspraak is afspraak.

Voorstraat 14
9291 CK Kollum

STEPHANIE BATHOORN-HOITING

MEDE-EIGENAAR

Stephanie verzorgt de communicatie & marketing voor 5Flex. Daarnaast helpt ze met de administratie voor het uitzendbureau. Met haar opleidingen BA Communicatie- en Informatiewetenschappen en MA Computercommunicatie, liggen haar roots niet in de uitzendbranche, maar vindt ze het inmiddels wel hartstikke leuk werk! “Je komt in contact met allerlei soorten mensen, bovendien is je werkdag nooit gelijk. Dat maakt elke dag een leuke uitdaging!”

THOMAS VAN BREEMEN-SCHNEIDER

STAGIAIR

Thomas zit momenteel in het afstudeerjaar van de studie HBO Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sportkunde focust zich op Sport, Gezondheid en Management. Thomas’ voorkeur gaat uit naar Sport en Management. Daarom heeft ook het Sportplan van 5Flex zijn interesse gewekt. Thomas onderzoekt hoe het plan beter geïmplementeerd kan worden d.m.v. marketingcommunicatiestrategieën.

MARTIJN VAN STEENOVEN

Hi, leuk om kennis te maken!

Mijn naam is Martijn van Steenoven, ik ben 25 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Westland.

Afgestudeerd in Operationeel Sport en Bewegingsmanagement maar al op zeer jonge leeftijd de passie voor ondernemen en de horeca ontdekt! Ik begrijp het vak en kan net als jullie niet wachten om weer een gezellige en onvergetelijke beleving te creëren voor de gasten.

Vanaf mijn 18e ben ik al actief in de uitzendbranche, met een specialisatie in de horeca. Ik runde mijn eigen bedrijf ‘Bar Bazen’. Van een mobiele cocktail bar op locatie tot aan personeel op festivals, schuurfeesten en-of bijvoorbeeld bruiloften.

Vanuit daar besloot ik op jonge leeftijd op avontuur te gaan naar het buitenland. Ik begon als propper en barman in Oostenrijk en op Mallorca. Inmiddels ben ik nu 5 jaar actief als manager van Discotheek Veronica en ben ik sinds 2019 mede-eigenaar van de Boka Bar in Kirchberg.
Helaas ligt daar nu ook alles stil.. Al zijn onze vooruitzichten gelukkig goed!

Benieuwd naar wat 5Flex Westland voor jou organisatie /bedrijf kan betekenen?Een goede voorbereiding is het halve werk!

Laten we een kop koffie drinken, ik bespreek de mogelijkheden natuurlijk graag met je!

Graag tot snel.

VESTIGING WESTLAND

FRANCISKA BOUMA

REGIO HEERENVEEN

Mijn naam is Franciska Bouma, 25 jaar oud en woon in Joure.

Ik heb mijn studie afgerond in de sector toerisme al snel wist ik dat dit niet mijn werkgebied was, daarom ben ik in 2019 ook mijn eigen onderneming gestart in de makelaardij waar ik ontzettend veel plezier uit haal.

Ook ga ik voor 5Flex Heereveen/Joure aan de slag als intercedent en recruiter om Monique bij te staan.

Ik heb er dan ook erg veel zin in om mij te mogen in zetten voor onze klanten en kandidaten. De telefoon en laptop staat klaar om overal antwoord op te geven!

MONIQUE DE BOS

REGIO HEERENVEEN

Monique heeft jarenlange ervaring in relatiebeheer en verkoop. Het ondernemerschap zit in haar bloed. Ze zet zich altijd voor de volle 100% in voor haar klanten. Monique heeft tien jaar lang een gastouderbureau gehad en dit werk heeft ze altijd met veel plezier gedaan.

Monique vond het echter tijd voor iets anders. Sinds 1 mei is ze haar eigen schoonmaakbedrijf (www.b-clean.nl) begonnen, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Zelf heeft Monique ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche.

Naast haar schoonmaakbedrijf zal ze zich ook gaan bezig houden voor 5Flex vestiging Joure. Ze ziet het als uitdaging om voor klanten en medewerkers de juiste match te vinden. Monique houdt van een persoonlijke aanpak en kijkt altijd naar de persoon achter de kandidaat.

VESTIGING ROTTERDAM

Linschotenstraat 32
3044 AW Rotterdam

GERHARDT WIJMA

JURIDISCH ADVISEUR

ONZE PARTNERS