5FLEX TEAM

SANDER BATHOORN

EIGENAAR

Sander Bathoorn is eigenaar van 5Flex. Sander beschikt over meer dan 20 jaar advieservaring, inzetbaar voor zowel zakelijke als particuliere relaties.
Hij heeft ruim 14 jaar gewerkt in de financiële wereld en heeft nu ruim 6 jaar een eigen, succesvolle uitzend onderneming.
Naast zijn eigen bedrijf heeft Sander een grote passie voor waterpolo. Hij geeft training op eredivisieniveau. Afgelopen seizoen was hij werkzaam bij UZSC in Utrecht.
Normen en waarden zijn belangrijk voor Sander en werkt graag aan duurzame relaties met klanten. Hij staat voor zijn klanten en medewerkers. Afspraak is afspraak.

Hoogstraat 30
9101LJ Dokkum

STEPHANIE BATHOORN-HOITING

EIGENAAR

Stephanie verzorgt de communicatie & marketing voor 5Flex. Daarnaast helpt ze met de administratie voor het uitzendbureau. Met haar opleidingen BA Communicatie- en Informatiewetenschappen en MA Computercommunicatie, liggen haar roots niet in de uitzendbranche, maar vindt ze het inmiddels wel hartstikke leuk werk! “Je komt in contact met allerlei soorten mensen, bovendien is je werkdag nooit gelijk. Dat maakt elke dag een leuke uitdaging!”

WILMA VAN DER LINDEN

OFFICEMANAGER

De uitzendbranche is niet vreemd voor Wilma. Haar eerste baan was op uitzendbasis, daarna volgden er meer. Wilma heeft ervaring opgedaan in diverse sectoren op verschillende functies. Zo heeft ze een aantal jaar als intercedent gewerkt en was ze de laatste jaren met name actief als officemanager.
In haar vrije tijd is Wilma te vinden in haar glasstudio, waar ze achter haar glasbrander zit om kralen en objecten van glas te maken.
De kans om samen met Sander en Stephanie te werken heeft Wilma met beide handen aangepakt en zet graag haar kennis in om 5Flex te ondersteunen.

RENÉ J. LUCAS

REGIO ALTENA

PAUL JAN BOELENS

REGIO FRIESLAND

Paul Jan Boelens is eigenaar van kantoor 5Flex Friesland. Vanuit het pittoreske Dokkum runt hij kantoor Friesland. 

Voorheen is hij altijd werkzaam geweest in de detailhandel. Vanaf zijn 11e tot zijn 50e is hij bij wisselende organisaties en in verschillende functies, werkzaam geweest in een supermarkt aan de Houtduif in Dokkum. In deze periode heeft hij veel contact gehad met klanten, leveranciers en collega-ondernemers.

Vanuit hier wil hij zich dan ook inzetten om met een persoonlijke aanpak de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Er echt voor de medewerker en klant zijn is waar 5Flex voor staat en wat perfect bij Paul Jan past. 

In zijn vrije tijd maakt Paul Jan graag tijd vrij voor zijn gezin en hun honden.

NASSIM EL HAJOUI

LOGISTIEK & REGIO EINDHOVEN

JURSTIN PEASCH

REPRESENTATIVE ARUBA

At the moment, I am both a young entrepreneur and a student. I have a strong passion for the hospitality industry and am eager to assist, grow, and learn in any way that I can. I am a twenty-four-year-old student pursuing a associate degree in hospitality management on the breathtaking island of Aruba. In my role as a representative for 5Flex, I do some marketing, interview, guide, and help recruit individuals in order to assist those who seek to gain experience in the Dutch labour market.

TIJS VEENSTRA

REGIO GELDERLAND

REGIO HEERENVEEN

ROTTERDAM

GERHARDT WIJMA

JURIDISCH ADVISEUR

ONZE PARTNERS