Sponsorplannen zijn een sterk concept van 5Flex waarmee wij ons écht onderscheiden

Sander Bathoorn is eigenaar van 5Flex. Sander is een actieve en ambitieuze ondernemer. Hij beschikt over meer dan 20 jaar advieservaring voor zowel zakelijke als particuliere relaties.
Het 5Flex Sponsorplan en Het Yasemin Smit 5Flex Sponsorplan zijn twee unieke sponsorplannen. Het laatste ligt hem helemaal na aan het hart omdat hij zelf waterpolotrainer is. Hoog tijd voor een nadere uitleg van dit unieke sponsorconcept. Sander: “Dit concept voor een compleet andere manier van sponsoren wérkt, zowel voor de clubs als de ondernemers.”
In heldere bewoordingen legt Sander de essentie van de Sponsorplannen van 5Flex uit: ”Veel sportverenigingen hebben problemen hun begroting sluitend te maken. Sponsoren zijn meer dan welkom. Veel bedrijven in de onmiddellijke omgeving van clubs maken in toenemende mate gebruik van flexkrachten, zoals uitzendkrachten. Hiermee kunnen zij zich zelfs onderscheiden, helemaal als zij de professionele flexkrachten van inschakelen. Via een sponsorovereenkomst tussen de Sponsorplannen van 5Flex en de club in kwestie komt een flink deel van de daarbij gerealiseerde marge vervolgens ten goede aan de club. Dit kan oplopen tot vele duizenden euro’s op jaarbasis. En sterker nog: als beloning voor deelname ontvangt de sponsor ook nog eens 10% korting op de betaalde marge.”

Het concept Sponsorplannen breekt door, Sander is razend enthousiast over de 5Flex Sponsorplannen: “Een sterk sponsorconcept waarmee wij ons écht onderscheiden. In de uitzendwereld zijn wij bewezen de enige die het aanbieden. We merken dat steeds meer clubs geïnteresseerd raken in dit concept en ermee aan de gang willen. Naar die clubs toe, ben ik hiervoor één van de inhoudelijke contactpersonen. Ook OIympisch Kampioen en gelauwerde waterpolospeelster Yasemin Smit is enthousiast. Zij de publicitaire ambassadeur naar buiten toe. Sterker nog: ik ben zelf zeer actief in de waterpolowereld. Ik noem graag de clubs die al deelnemen aan de Sponsorplannen. Dit zijn KHCVV in Den Haag (voetbal en cricket), VUC in Voorburg (voetbal), VELO in Wageningen en Omnisport in Wateringen, ZPC Het Ravijn in Nijverdal, Waterpolo SGHA in Heerenveen, Stichting Talentontwikkeling in de Zwemsport KNZB Noord en Kras Volendam Handbal.

Met klem stelt Sander dat het Sponsorplan van 5Flex de clubs weliswaar een financieel voordeel oplevert, maar dat de maatschappelijke lading ervan ook heel groot is: “5Flex vindt dat de jeugd altijd de kans moet hebben haar talenten te ontwikkelen. Kijk, waterpolo is duur en voetbal minder duur. Maar een kind mag nooit een keuze moeten maken op basis van financiën. Daarom is het sponsorplan ook zo belangrijk. Het geeft kinderen die bijvoorbeeld het relatief duurdere waterpolo willen spelen toch de kans die sport te beoefenen omdat de club dankzij het Sponsorplan over meer financiële middelen beschikt.”
Ook Yasemin zet zich 100% in
Oranje-captain Yasemin Smit is het ‘gezicht’ van het 5Flex Sponsorplan, specifiek voor waterpolo. Yasemin: “We weten allemaal dat het momenteel moeilijk is om sponsoren te vinden voor onze zwem- en/of waterpolovereniging. Bestaande sponsorplannen zijn veelal gebaseerd op ‘gunnen’. Het mooie van het Sponsorplan van 5Flex is dat het een mogelijkheid biedt om een sponsorrelatie aan te gaan waar zowel de sponsor als sportvereniging voordeel aan heeft. Een sponsor krijgt een adequate ondersteuning bij het ontwikkelen van een flexibele organisatie. Daarbij kunnen bedrijven sportverenigingen ondersteunen zonder dat ze zelf duurder uit zijn. Ik wil mijn ervaring inzetten om sportverenigingen te stimuleren om langdurige samenwerkingsverbanden met sponsorende bedrijven aan te gaan. Ik vind het van groot belang dat op deze manier jonge sporters zich blijvend kunnen ontwikkelen, en daar wil ik mij graag voor inzetten”, motiveert de Olympisch kampioen van 2008.

WERKT HET SPONSORPLAN OOK VOOR U?

Wilt u meer informatie over het 5Flex sponsorplan? Neem dan contact met ons op!

CONTACT