Wat we doen

RUIME ERVARING

No cure, No pay

5Flex is een bureau dat samenwerkt met meer dan 20 jobboards, waaronder de grotere in ons land.
Wanneer wij met een bedrijf afspreken om een vacature te plaatsen dan doen wij dit kosteloos.
Een bedrijf met een openstaande vacature levert de vacaturetekst aan die wij vervolgens plaatsen op onze website en automatisch op de jobboards waar wij zijn aangesloten.

De kandidaten solliciteren automatisch via onze site en wij krijgen de sollicitaties binnen. 5 Flex maakt een eerste selectie en nodigt de geschikte kandidaten uit voor een gesprek. De geschikte CV’s leggen wij voor bij de opdrachtgever.
Wij checken ook voor u de referenties van de kandidaat.

Wanneer u als bedrijf een kandidaat geschikt vindt en deze wil aannemen dan maken we daar een inleenovereenkomst voor op en maken wij afspraken over het klanttarief.
Onze overheadkosten zijn laag, wij kunnen altijd concurrerende tarieven aanbieden en zijn in 90% van de gevallen ook voordeliger dan andere organisaties. Dit levert voor u als klant een extra voordeel op, naast de gebruikelijke voordelen die het gebruik van flexwerkers met zich mee brengt.

Verdere voordelen:
– 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken per mail en telefoon;
– snelle respons;
– altijd up-to-date, e-mail uw vacature(s) of CV naar ons e-mail adres vacatures@5flex.nl

  • Uitzenden 80% 80%
  • Werving en Selectie 60% 60%
  • Payrolling 50% 50%
  • Detacheren 70% 70%

Klantgerichte bemiddeling

5Flex houdt van persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We willen graag onze klanten en kandidaten kennen. Geen bedrijf is hetzelfde, geen kandidaat is hetzelfde. Een kennismaking met uw bedrijf vinden wij dan ook erg belangrijk.

Wij proberen uw vacatures te vullen en denken graag met u mee over het inzetten van flexibel personeel. Uw bedrijfscultuur en aard van het bedrijf vinden wij dan ook de basis voor het zoeken van de juiste kandidaat. Wij vinden het voor uw bedrijf belangrijk dat continuering van arbeids- en productieproces gewaarborgd is.

Wij zijn een bureau die flexibel wilt inspelen op uw wensen, daar maken wij ons sterk voor.

Niet voor niets is ons credo “We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”
Afspraak is afspraak, dat is een van onze belangrijkste waarden en normen

Gespecialiseerde intercedenten

De filosofie van 5Flex is om een zo goed mogelijke koppeling te maken tussen kennis van de markt en een persoonlijke aanpak. Daarom hebben onze medewerkers hun eigen specialisatie.
Uw als werkgever bent daarom verzekerd van een gelijkwaardige gesprekspartner die open communcieert. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw bedrijf, maar geven ook eerlijk een open aan wanneer die er op een bepaald moment niet zou zijn. Op die manier willen wij werken aan een relatie die gebaseerd is op openheid en vertrouwen.

Daarom ook “Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen”

LET’S WORK TOGETHER

5Flex is altijd op zoek naar kansen door samen te werken met

andere bureaus en klanten.

vraag informatie aan